Došao je taj dan, kada skidate fiksnu protezu i kada će se sav Vaš trud i upornost nagraditi jednim savršeno prekrasnim osmehom. Iako se smatra da je ortodontska terapija “spora”, ona donosi ljudima nešto što nijedna plomba, krunica ili most ne mogu, a to je da svojim prirodnim zubima dobijete savršen zubni niz.

Savršen osmeh nakon skidanje fiskne proteze

Savršen osmeh nakon skidanje fiksne proteze

Da li skidanje fiksne proteze boli?

Ne. Može biti samo malo neprijatno, ali se samo skidanje proteze brzo obavlja.

Šta nakon skidanje fiksne proteze?

Posle nošenja fiksne proteze, pacijent dobija providne folije (retainere), koji se obavezno nose (ceo dan, celu noć, skidati samo za vreme obroka), onoliko dugo koliko je pacijent nosio fiksnu protezu. Posle toga 6 meseci samo noću, a zatim pacijent postaje „sam svoj doktor“, što znači da ako oseti pritisak pri stavljanju proteze, mora sa njom da prenoći. Jako je važno ispoštovati ovu proceduru, jer će se u protivnom zubi vratiti u prvobitni položaj.

Poklon od nas – izbeljivanje zuba!

I na kraju svake terapije fiksnim protezama, poklonićemo Vam BESPLATNO izbeljivanje zuba. Naš mali doprinis da Vaš osmeh zaista zablista.

Javite nam se na telefone 011 2863 777 ili 063 254 454  i učinite prvi korak do savršenog osmeha. Prvi pregled sa ortodontom je besplatan.