Dental Petrović – O nama

Naša ordinacija je otvorena još 2010. godine, a do sada smo imali preko 3000 zadovoljnih pacijenata. Nalazimo se u Beogradu, u mirnom kraju Zvezdare, u neposrednoj blizini sportskog centra Olimp.

Posedujemo sopstveni parking tako da možete lakše isplanirati svoju posetu.

Ordinaciju smo razvijali sa željom da se u našem ambijentu osećate prijatno,  dolazite bez straha, a odlazite zadovoljni. Mailovi zahvalnosti pacijenta i preporuke po društvenim mrežama su znak da smo u tome uspeli.

Posebno smo ponosni što smo sa brojnim pacijentima, posle terapije, ostali u kontaktu i postali prijatelji.

Zakažite pregled, kako bismo zajedno došli do rešenja za Vaš osmeh.

Dental Petrović – Naš tim

Dr Lara Petrović

dr Lara Petrović

spec. stomatološke protetike

Dr Lara Petrović je osnovala ordinaciju sa željom da što većem broju ljudi pomogne da dođju do osmeha o kojem su oduvek maštali. Znanje i iskustvo sticala je višegodišnjim radom u privatnoj praksi i usavršavanjima na kursevima i kongresima u zemlji i inostranstvu.

Autor i koautor više naučnih radova izlaganih na kongresima u Londonu, Istanbulu, Atini, Solunu, Barseloni, Beogradu.

Poseduje sertifikat za izradu nadoknada na implantatima vodeće firme za implantate u svetu NobelBiocare. Član evropskih udruženja EPA (Europan Prosthetic Association) i ESCD (Europan Society of Cosmetic Dentistry).

Dr Milica Sindjelić

dr stomatologije
Završila Stomatološki fakultet u Beogradu 2016., sa prosečnom ocenom 9.37. Iskustvo sticala u privatnoj praksi sa fokusom na endodontsko lečenje zuba i konzervativnu stomatologiju. Pohađala brojne stomatološke kongrese, kontinuirane edukacije i kurseve iz oblasti endodoncije.
Pacijenti je jako vole, kazu da ima laku ruku i da ih ništa ne boli.

Jovana Kostić

stomatološka sestra
Srednju zubotehničku završila 2017.godine. U ordinaciji Dental Petrović zaposlena od 2018. godine. Uvek nasmejana i pažljiva prema pacijentima, nezamenjivi je član našeg tima. Svojom vedrinom i pedantnošću oplemenjuje sve oko sebe.

Naši saradnici u kreiranju lepih osmeha su:

  • Milan Ćalic, zubni tehničar – izrada svih vrsta fiksnih nadoknada i  skeletiranih parcijalnih proteza.
  • Biljana Mijalica, zubni tehničar – izrada totalnih proteza i parcijalnih akrilatnih proteza.

Dental Petrović – Specijalisti za protetiku i implantologiju

Tokom dosadašnjeg rada, zahvaljujući dr Lari specijalizovali smo se za stomatološku protetiku i implantologiju. 

U saradnji sa maksilofacijalnim hirurgom i parodontologom, u mogućnosti smo da Vam pružimo svu timsku podršku i pri najzahtevnijim oralnim rekonstrukcijama.

Kako bismo Vam pružili vrhunsku uslugu, sarađujemo sa specijalistima svih grana stomatologije koji dolaze u ordinaciju prema Vašim potrebama. A naš tim je tu da se pobrine da kroz ceo proces stvaranja novog osmeha prođete sa neverovatnom lakoćom.

Zakažite pregled, kako bismo zajedno došli do rešenja za Vaš osmeh.

kako se postize hollywood smile

Dental Petrović – Individualan, ljudski pristup svakom pacijentu

Trudimo se da Vam posvetimo maksimalno vreme, kako bi sagledali Vaš problem do detalja, napravili plan i zajednički došli do najboljeg rešenja.

Nismo ordinacija gde se pacijenti smenjuju na 15 minuta.

Naš pristup se zasniva na tome da u što većoj meri ispunimo Vaše želje i očekivanja. Pri tome se posebno oslanjamo na višegodišnje iskustvo, stručnost, saradnju sa vrhunskim zubotehničkim laboratorijima i konstantnu edukaciju.

U radu koristimo digitalnu stomatologiju i najkvalitetnije svetske materijale nemačkih proizvođača Straumann i NobelBiocare.

protetika na implantima zakazivanje

Ordinacija radi svaki radni dan, a usled dinamike života ili hitnih intervencija svojim pacijentima spremni smo uvek da izađemo u susret. Kada situacija nalaže termine zakazujemo u ranijim jutarnjim ili kasnijim večernjim satima, kao i vikendom.

Veliki broj pacijentata koji nam se obraća radi rešavanja problema nedostatka zuba pomoću zubnih implantata, dokaz su da je naš pristup radu i posvećenost pacijentu izuzetan.

Pozivamo Vas da nam se javite i zakažete pregled, kako bismo zajedno došli do rešenja za Vaš osmeh.