Ideal kojem svaki estetski stomatolog teži je da pacijent dobije SAVRŠENU protetsku nadoknadu – zamenu za prirodan zub.

Takva nadoknada ( keramička krunica ili most) je estetski harmonično uklopljena u preostali prirodni zubni niz ili pak,  izaziva prijatno ushićenje posmatrača ukoliko se radi novi dizajn osmeha. Izrađena je od najsavremenijih keramičkih materijala koji mogu da potpuno izimitiraju prirodnu boju zuba ili da dodaju onu belinu zuba za kojom mnogi žude kod svojih prirodnih zuba.

Savršena keramička krunica ili most precizno naležu na zub,  ne ugrožavaju desni svojim prisustvom već omogućuju, svojim dizajnom i poliranošću,  lako održavanje higijene i očuvanje zdravlja zuba i desni za dugi niz godina. Na savršenu keramičku krunicu ili most pacijent se ne navikava, ona je potpuno uklopljena u dinamiku žvakanja pacijenta.

Savršenu  keramičku krunicu ili most je sada moguće napraviti bez neprijatnog otiska.

Potpuno digitalnom izradom, uz pomoc intraoralnog skenera koji zamenjuje neugodne kašike za otiskivanje.

Dental Petrović ordinacija sa ponosom svojim pacijentima nudi mogucnost izrade keramičkih krunica najsavremenijim digitalnim metodama. A pri tome,  sam proces –  od prve posete pa do cemetiranja krunica,  je  lak i prijatan za pacijenta. Pomoću intraoralnog skenera, jednog od najboljih na svetu – Medit i500 , možemo da skeniramo zube i napravimo digitalni otisak. Taj digitalni otisak služi za dizajniranje nove krunice ili mosta u specijalnom programu. Nakon gotovog dizajna, ostalo je samo da se krunica izreže iz vec gotovih keramičkih diskova i cementira u narednoj poseti.

Digitalno izrađena keramička krunica je najbliže savršenstvu prirodnog zuba. Proces za pacijenta je prijatan a za stomatologa precizan. A to je ono što je najvažnije  – da estetika i funkcija budu zadovoljene!