Dentalni ili stomatološki turizam kao oblik medicinskog turizma je u stalnom porastu. Procene su da se preko polovine ovakvih putovanja dešava upravo u svrhu dentalnog turizma. Prednosti su očigledne, dobija se usluga od strane iskusnih stručnjaka sa vrhunskim materijalima za nekoliko puta manju cenu nego u državama iz kojih pacijenti dolaze. Pri tom se izbegavaju duge liste čekanja a većina terapija se može završiti u periodu od jedne nedelje. Naši pacijenti dolaze praktično sa svakog kontinenta, od Evrope i susedne Hrvatske preko Sjedinjenih Američkih Država sve do Australije i Afrike.

Logika je jednostavna, za vreme terapije Vi možete imati i nezaboravan odmor jer Srbija i Beograd imaju šta da punude.

Beograd je jedan od najstarijih gradova u Evropi ali danas je moderna i urbana metropola sa 1,8 miliona stanovnika. Smešten je na ušću dve velike reke (Sava i Dunav) koje mu sa 200 km obale i 16 rečnih ostrva daju  poseban šarm. Beograd kao turistička destinacija beleži godišnji rast od 10-15% godišnje. Beogradski aerodrom Nikola Tesla koji je u 2016 godini imao skoro 5 miliona putnika i skoro 50 međunarodnih linija  je udaljen svega 15 minuta od centra Beograda. Ovakav porast gostiju je uslovljen pre svega bogatim i mnogobrojnim sadržajem koji Beograd nudi. Beograd kao kulturna prestonica Srbije poseduje veliki broj pozorišta, muzeja, opera kao i festivala ( Beer Fest, BELEF, Noć muzeja itd. ) koji se održavaju pretežno tokom letnjih meseci. Ovoga leta koncerte u Beogradu imaće i renomirani izvođači (između ostalih Sting, Scorpions, Nick Cave & The Bad Seeds). Noćni život je takođe veoma bogat i raznovrstan. Bilo da  se radi o splavovima, kafanama, restoranima (cena kompletnog obroka je ok 15€), klubovima ili kafićima (cena kefe je oko 1€) pa je i razumljivo šta ga je „UK Sunday Times“ proglasio za „New Capital of Cool“.

Zajedno sa našim saradnicima iz turističke  agencije Rustika Travel pomoći ćemo Vam da pronađete i rezervišete najjeftiniji  let do Beograda kao i odgovarajući hotelski smeštaj. Možemo vam ponuditi i  specijalne popuste za mnoge hotele sa 4 zvezdice u centru grada. Ukoliko želite  jeftiniji smeštaj tokom boravka u Beogradu, možemo Vam ponuditi izbor od više luksuznih apartmana u centru grada preko agencija sa kojima  sarađujemo. Predstavnik turističke agancije Rustika  Travel  će Vas dočekati na aerodromu i  smestiti u hotel ili apartman. Takođe, obezbediti ćemo Vam i besplatan prevoz od hotela  do ordinacije za svo vreme Vašeg boravka. Na usluzi ćete imati i ličnog  turističkog vodiča koji će Vam organizovati slobodno vreme u Beogradu i  preporučiti najbolje izlete i destinacije.

Više o našim prijateljima možete saznati na www.rustikatravel.com

Dental Departures

Stomatološka zaštita je skupa. Iz ličnog iskustva znamo da pacijenti  mogu da dobiju kvalitetnu stomatološku zaštitu putovanjem u inostranstvo i da pri tome uštede. Ordinacija dentalpetrović je ordinacija koja je deo Dental Departures sistema, kompanije koja ima sedište u Sjedinjenim Američkim Državama i obuhvata oko 5000 stomatoloških ordinacija u 35 ražičitih država u svetu. Dental Departures kao naš partner Vam omogućava da lakše pronađete stomatošku ordinaciju, uštedite Vaše vreme i novac kao i  da bezbednije stupite u kontakt sa nama.

Više o dentalpetrović na Dental Departures možete saznati na www.dentaldepartures.com/dentist/dental-petrovic

Global Clinic Rating

GCR – the Global Clinic Rating™ je servis koji pomaže pacijentima da pronađu kvalitetne zdravstvene usluge, između ostalog i u oblasti stomatologije. Oceniti kavlitetnu stomatološku uslugu je kompleksan proces. Postoje mnogi faktori koji se moraju uzeti u obzir kao što je  specifičan odnos između pacijenata i stomatologa ili usluga koje stomatološka ordinacije pruža. GCR pokušava da na osnovu nekoliko stotina promenjivih faktora pomogne  pacijentu  da odabere između više od 126.000 stomatoloških ordinacije širem sveta.

Više o dentalpetrović na GCR – the Global Clinic Rating™ možete saznati na https://gcr.org/c/dental-petrovic-beograd-belgrade

Global Clinic Rating

It is our great pleasure to announce that we are part of „TOP 10 Dental Clinics in Serbia“