Samopouzdanje je osnova svakog uspeha. Poslovnog ali i ličnog, životnog uspeha. Ako je savršen, blistav osmeh ono što Vam nedostaje da bi bili zadovoljni i osećali se uspešnim, onda ćemo mi učiniti sve da Vam u tome pomognemo i ispunimo Vaše želje.

Put do savršenog osmeha zahteva, pre svega, timski rad specijalista i dobro razumevanje želja pacijenta. Fotografije zamišljenog, idealnog osmeha mogu itekako biti od pomoći.

Nedostatak većeg broja zuba u donjoj vilici, stari mostovi i dotrajale plombe na zubima gornje vilice

Nedostatak većine zuba u donjoj vilici, ugrađeno ukupno 8 implantata

Ugradnja 8 Nobel Active zubnih implantata

 

 

 

 

Pacijentkinja nam se obratila sa željom da napokon udovolji sebi i pokloni sebi savršen osmeh. Nedostatak većeg broja zuba u donjoj vilici, stari mostovi u gornjoj vilici, dotrajale i bojom izmenjene plombe narušavale su osmeh.

Plan terapije je podrazumevao ugradnju 8 Nobel Active zubnih implantata a šest nedelja nakon ugradnje zubnih implantata i izradu mostova na implantima kao i krunica na svim preostalim zubima.

 

Artikulator – sprava koja omogućava zubnom tehničaru da reprodukuju tačan položaj zuba i zagrižaj kod pacijenta

Gotove krunice i mostovi na modelu u artikulatoru. Boja Bleach OM1

Nakon 6 nedelja od ugradnje implantata, započeli smo projekat stvaranja novog osmeha. U tome su nam pomogli naši saradnici iz Dental Lab Ćalić

 

zubni implanti, krunice na implantima

Naglašena razlika u dužini centralnih i lateralnih sekutića je jedna od karakteristika ženstvenog osmeha. Taj prelaz doprinosi dinamičnosti cele kompozicije

Već na prvoj probi krunica, videli smo da je rezultat sjajan. Dizajn osmeha, dinamičnost kompozicije i , pre svega boja, doprinele su da novi osmeh izgleda ženstveno, mladalački.

mostovi na implantima

Detalj sa slike na kraju terapije. Zadovoljni osmeh pacijentkinje i blistavost osmeha kakav je oduvek želela

 

 

 

 

 

 

 

Mi smo uložili maksimalni trud a zadovoljan osmeh pacijentkinje na kraju terapije je naša najveća nagrada.