Hollywood smile

Tretman za savršen osmeh i
biserno bele zube.

Hollywood smile

Tretman za savršen osmeh i biserno bele zube.

Šta je holivudski osmeh?

Hollywood smile je temeljna promena izgleda zubnog niza. Koristi se za postizanje savršenog osmeha, koji uključuje biserne, briljantne, poravnate zube, bele boje, bez praznina. Ovaj tretman može ispraviti širok spektar stomatoloških problema.

Belji, svetliji zubi dosta utiču na podizanje samopouzdanja. Pokazatelj su odličnog oralnog zdravlja i mogu pomoći da se minimizira izgled bora pomeranjem fokusa na blistav osmeh.

Izraz Hollywood smile potiče iz istoimene filmske industrije i koristi se da dočara sjajno izbeljene zube holivudskih slavnih ličnosti.

Šta je holivudski osmeh?
kako se postize hollywood smile

Kako se postiže Hollywood smile?

Hollywood Smile se najčešće postiže zahvaljujući fasetama (vinirima) ili cirkonijum bezmetalnim krunicama i mostovima. Postavljaju se na sve zube, ili barem na sve vidljive zube u obe vilice, uključujući i pretkutnjake.

Hollywood smile fasetama

Fasete zahtevaju minimalno uklanjanje zubne supstance i samim tim procedura njihove izrade je lakša, bezbolna i jednostavnija za pacijenta. Međutim, da bismo mogli da koristimo fasete, zubi pacijetna moraju da budu generalno zdravi.

Korišćenje faseta je moguće i kada zubi imaju plombe ili mala oštećenja. Ipak, kada zubi imaju znatna ištećenja ili nisu pravilo raspoređeni postavka faseta nije moguća.

Hollywood smile fasetama
Hollywood smile korišćenjem krunica

Hollywood smile korišćenjem krunica

Kada postoje oštećenja na zubima I postavljanje faseta nije moguće, Hollywood smile postižemo ugradnjom keramičkih krunica I mostova. Uslov je da pacijent ima barem polovinu zdravih zuba, a da ostali zubi imaju zdrav koren I dovoljno supstance za brušenje.

Prednosti tretmana Hollywood smile

Kako biste imali lepe zube, oni pre svega moraju biti zdravi. Upavo je to glavna prednost ovog tretmana, jer ćemo, pre kreiranja savršenog osmeha, otkloniti sve probleme I nepravilnosti na vašim zubima.

Neki pacijenti kažu da im je Hollywood smile dao ne samo novi izgled, već i novi srećniji, i ispunjeniji život.

Ovaj tretman, takođe garantuje dugotrajnost i izdržljivost i to je jedan od razloga zašto se pacijenti odlučuju za njega.

Prednosti tretmana Hollywood smile
Hollywood smile cena

Hollywood smile cena

Cena zavisi od toga da li ćemo raditi fasete ili krunice, kao I od broja zuba na kojima se radi tretman. Cena se može kretati od do 3000€.

Zakazivanje pregleda za pacijente iz inostranstva i van Beograda

Kako bismo bili što efikasniji i olakšali vam ceo proces, pre zakazivanja pregleda neophodno je da nam pošaljete digitalni ortopan i par fotografija zuba. Ukoliko vam nedostaje nekoliko zuba, potreban nam je i 3d snimak.

Pošaljite nam svoje podatke putem kontakt forme, a mi ćemo vas potom kontaktirati, sve detaljno objasniti i zakazati pregled.

Zakazivanje pregleda za pacijente iz inostranstva i van Beograda
Zakazivanje pregleda za pacijente iz Beograda

Zakazivanje pregleda za pacijente iz Beograda

Ukoliko živite u Beogradu dovoljno je da nam pošaljete svoje podatke putem kontakt forme. Nakon toga ćemo vas kontaktirati I zakazati pregled, na kojem ćemo uraditi I skeniranje vaših zuba.

Prvi pregled i skeniranje je besplatno