Cena zubnih implantata

Home/Implantologija/Cena zubnih implantata

Cena zubnih implantata

U ordinaciji ugrađujemo samo najbolje svetske zubne implantate koji su prošli klinički test vremena od bar 20 godina. Cena zubnih implantata u Srbiji je raznolika i mi se trudimo da svim pacijentima pružimo najbolji proizvod za uloženi novac. Kvalitet svih implantata koje nudimo pacijentima je višestruko potvrđen mnogobrojnim kliničkim studijama. Zato smo u našu ponudu, pored premium implantata Straumann, Švajcarska i Nobel Biocare, Švedska uvrstili i low cost implante firme Alpha Bio, Izrael. Ovi implanti postoje na tržištu već 25 godina. Od 2008. godine su deo Nobel Biocare kompanije, što samo još više potvrđuje njihov kvalitet i pouzdanost.

Ono što moramo da naglasimo je da implante ugrađuje isključivo maksilofacijalni hirurg a krunice i proteze na implantima izrađuje isključivo specijalista stomatološke protetike. Pre ugradnje zubnih implantata potrebno je uraditi Cone Beam CT snimak i na njemu ćemo analizirati količinu kosti.

Cena zubnih implantata na tržištu je raznolika i mi se trudimo da našim pacijentima pružimo najbolji proizvod za uloženi novac.

Straumann Implantat nobel biocare implantatalpha bio implantat

 

 

Standard Standard+ Premium Premium+
AlphaBio zubni implant AlphaBio zubni implant Straumann ili NobelBiocare zubni implant Straumann ili NobelBiocare zubni implant
titanijum suprastruktura zirconium suprastruktura titanijum suprastruktura zirconium suprastruktura
metalokeramička krunica bezmetalna zirconium krunica metalokeramička krunica bezmetalna zirconium krunica
doživotna garancija doživotna garancija doživotna garancija doživotna garancija
500 evra 700 evra 950 evra 1150 evra

 

Izrada protetske nadoknade ( krunica, most ili proteza)  na Premium zubnim implantima je moguća već posle 4 nedelje a na Low cost implantima posle 3 meseca.

Zakažite pregled i mi ćemo Vam predložiti najbolja rešenja.