Od samog početka, a tako je i danas, želja nam je da naša stomatološka ordinacija  Beograd bude drugačija nego ostale privatne ordinacije. Na prvom mestu kvalitetnom i stručnom uslugom ali i posebnom pristupu pacijentima bilo kojeg životnog doba oni bili.

Ono što nas odvaja od drugih ordinacija je specifičnost usluga koje pružamo. Tokom dosadašnjeg rada  specijalizovali smo se za stomatološku protetiku i implantologiju. Osnivač ordinacije dr Lara Petrović je upravo specijalista stomatološke protetike, a zajedno sa timom koga čine maksilofacijalni hirurg i parodontolog, u mogućnosti smo da Vam pružimo svu timsku podršku i pri najzahtevnijim oralnim rekonstrukcijama.

Pored toga što u praksi koristimo samo  provereno uspešne  materijale i terapijske metode potvrđene dugogodišnjim istraživanjima, ponosni smo na naš odnos sa pacijentima. Nismo ordinacija gde se pacijenti smenjuju na 15 minuta, trudimo se da Vam posvetimo maksimalno vreme, kako bi sagledali Vaš problem do detalja i zajednički došli do najboljeg rešenja. Mailovi zahvalnosti pacijenta i preporuke po društvenim mrežama su znak da, na kraju terapije, pacijent više nije samo pacijent, već i prijatelj.

Jako smo ponosni na uspešnost ugrađenih implantata, jer koristimo samo najbolje svetske dentalne implante firmi Straumann i NobelBiocare. Veliki broj pacijentata koji nam se obraća radi rešavanja problema nedostatka zuba pomoću zubnih implantata, dokaz su da je naš pristup radu i posvećenost pacijentu izuzetan. Stručan tim i najkvalitetniji materijali su garant uspeha naše implantološke terapije.

Pozivamo Vas da nam se javite, rado ćemo uložiti naš maksimum da Vam pomognemo!

zubna protetika

zubna protetika

stomatoloska ordinacija beograd

stomatoloska ordinacija beograd

stomatoloska ordinacija beograd

stomatoloska protetika

stomatoloska ordinacija dentalpetrovic

stomatoloska ordinacija dentalpetrovic beograd

stomatolog

stomatoloska ordinacija – instrumenti

ordinacija beograd

stomatoloska ordinacija – posvecenost pacijentima

stomatoloska ordinacija beograd

stoamtoloska ordinacija – cekaonica