PrintU današnjoj implantologiji postoje dva lidera u proizvodnji zubnih implantata koja se nadmeću za primat najboljeg. I to takmičenje traje već decenijama. Nama stomatolozima i Vama pacijentima to itekako koristi, jer se njihovi proizvodi samo usavršavaju a finalni proizvod – zubni implant je sve bolji, sve uspešniji.

Nobel+Biocare+logo+jpg+color+big_r_tcm269-27410 Oba proizvođača su počela da daju doživotnu garanciju na ugrađene zubne implantate, vreme izrade nadoknade nakon ugradnje implanta je značajno skraćeno, tako da se u izvesnim slučajevima nadoknada može izraditi odmah po ugradnji implanta. Uspešnost ugrađenih dentalnih implantata ovih proizvođača je 98 %. Široka paleta različitih zubnih implantata i suprastruktura na njima, omogućava izradu od najednostavnijih solo krunica na implantima pa do najkomplikovanijih kompjuterski izrađenih mostova.

Već više od 40 godina pacijenti koriste zubne implantate ovih proizvođača a 90 % oralnih i maksilofacijalnih hirurga na svetu, koristi upravo ove zubne implante.