Dentalni turizam

Boravak u Beogradu: Zajedno sa našim saradnicima iz turističke  agencije Rustika Travel pomoći ćemo Vam da pronađete i rezervišete najjeftiniji  let do Beograda kao i odgovarajući hotelski smeštaj. Možemo vam ponuditi i  specijalne popuste za mnoge hotele sa 4 zvezdice u centru grada. Ukoliko želite  jeftiniji smeštaj tokom boravka u Beogradu, možemo Vam ponuditi izbor od više luksuznih apartmana u centru grada preko agencija sa kojima  sarađujemo.

Predstavnik turističke agancije Rustika  Travel  će Vas dočekati na aerodromu i  smestiti u hotel ili apartman. Takođe, obezbediti ćemo Vam i BESPLATAN prevoz od hotela  do ordinacije za svo vreme Vašeg boravka. Na usluzi ćete imati i ličnog  turističkog vodiča koji će Vam organizovati slobodno vreme u Beogradu i  preporučiti najbolje izlete i destinacije.

Više o našim prijateljima možete saznati na www.rustikatravel.com

Dental Departures

Stomatološka zaštita je skupa. Iz ličnog iskustva znamo da pacijenti  mogu da dobiju kvalitetnu stomatološku zaštitu putovanjem u inostranstvo i da pri tome uštede. Ordinacija dentalpetrović je ordinacija koja je deo Dental Departures sistema, kompanije koja ima sedište u Sjedinjenim Američkim Državama i obuhvata oko 5000 stomatoloških ordinacija u 35 ražičitih država u svetu. Dental Departures kao naš partner Vam omogućava da lakše pronađete stomatošku ordinaciju, uštedite Vaše vreme i novac kao i  da bezbednije stupite u kontakt sa nama.

Više o dentalpetrović na Dental Departures možete saznati na www.dentaldepartures.com/dentist/dental-petrovic

Global Clinic Rating

GCR – the Global Clinic Rating™ je servis koji pomaže pacijentima da pronađu kvalitetne zdravstvene usluge, između ostalog i u oblasti stomatologije. Oceniti kavlitetnu stomatološku uslugu je kompleksan proces. Postoje mnogi faktori koji se moraju uzeti u obzir kao što je  specifičan odnos između pacijenata i stomatologa ili usluga koje stomatološka ordinacije pruža. GCR pokušava da na osnovu nekoliko stotina promenjivih faktora pomogne  pacijentu  da odabere između više od 126.000 stomatoloških ordinacije širem sveta.

Više o dentalpetrović na GCR – the Global Clinic Rating™ možete saznati na https://gcr.org/c/dental-petrovic-beograd-belgrade